Кои сме ние?

Началото на фирмата е поставено в средата на 1995г., в гр. София.

Първоначално компанията осъщесвяваше дейност под името Суитлайф. Основната активност на фирмата е търговия – внос и дистрибуция на различни типове захарни изделия.  Заредена с хъс, енергия, много желание и правилна работа, компанията изгражда собствена дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна. Успешно си партнира, както с големите търговски обекти за търговия на едро, така и с хранителните магазините, ориентирани към крайният клиент.  Бързо се налага като коректен, сериозен и търсен партньор в търговските отношения.

 

 

През 2007г.  узрява идеята, че за да може да се развива и надгражда, фирмата трябва да заложи, не само на търговията, но и на производство на Български продукти.  Така се появяват собствените ѝ марки – Хели, Синьо лято, Пина Де, Горски свят и др.

Няколко години по-късно, през 2013г.  фирмата постава нова цел пред себе си – да стане разпознаваема в Европа. Преименува се на BG LINЕ и започва да набляга изключително много на българска линия от продукти, които успешно  лансира не само в страната, но и на международния пазар. Успява да изгради дълготрайно партньорства с компании не само в Европа, но и в Ирак, Сирия, Либия, Йемен, Мароко, Палестина и много други страни.

 

 

 

Зад името на компанията са обединени 6 производствени бази от различни градове на България. Общо, в производството и търговията зад  бранда - BG LINE стоят над 500 души. Всички те усърдно работят да изградят разпознаваема марка – символ на традиция, вкус и качество, не само в България, но и на световните пазари.

виж продуктите